TøNDERVEJS PIZZA & RESTAURANT

TøNDERVEJS PIZZA & RESTAURANT

Bestil mad online

Recentreview


3 stjerner ud af 506 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Tøndervejs Pizza & Restaurant. Vil du vide mere? Få mere at vide

17 aug 2022 at 4:48 Maden var lækker og varm
14 aug 2022 at 8:18 Jeg bestille og fik et leveringstidspunktet 2 timer efter bestilling. Jeg ringer og siger at det vil jeg ikke vente, de siger så at det er leveret om 45 minutter. Maden blev leveret efter 2 timer og 5 min. Ydermere var maden dissideret ulækker!
8 aug 2022 at 12:47 Decideret elendige "pizzaer". Tre mand der kunne klemme to stykker ned og resten røg ud. Levering efter en time som nævnt.
1 aug 2022 at 18:19 Vildt lang leveringstid som først oplyses efter ordre er afgivet. Burde fremgå før ordre så man kan afbryde handlen
1 aug 2022 at 11:44 Maden kom meget sent, det stod den kom 19.45 men kom 20.40
26 jul 2022 at 22:00 Virkelig langsomt levering der stod 50 min og jeg endte med at vente over 1 time og 30 min
24 jul 2022 at 15:00 Overfyldt med kød Neutral smag Vildt lang leveringstid som først oplyses efter ordre er afgivet. Burde fremgå før ordre så man kan afbryde handlen
20 jul 2022 at 16:27 Levering er lang og maden er fin nok men pommes er alt for ofte bløde
15 jul 2022 at 21:14 Super pizza men 50 min forsinket
15 jul 2022 at 20:27 Havde bestilt en børne pizza og en döner Tallerken. Det tog mere end 2 timer om at komme og da det kom var det koldt og pizza var helt blød/våd. Det var ihvertfald ik vente tiden vær!!!!
14 jul 2022 at 21:49 Super godt
6 jul 2022 at 20:48 Gode pizzaer, men lang levering selv om det var bestilt på forhånd. Ventede 15 minutter ekstra.